Fernando Ciangherotti - Sapunice | Sapunice

Fernando Ciangherotti

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Fernando Ciangherotti nastupa i kao pjevač.

Otac Fernando Lujan i bivša žena su također glumci.

Filmografija:

Gente comun (2006)
Amores cruzados Federico (2006)
Secreto de amor (2005)
Top Models (2005)
La Hija del jardinero (2003)

El Candidato (1999)
Senora (1998)
La Chacala (1998)
Al norte del corazon (1997)
Altos instintos (1995)
Volver a empezar (1994)
Prisionera de amor (1994)
Entre la vida y la muerte (1993)
Un Paso al cielo (1993)
María Mercedes (1992)
La Picara sonadora (1991)
Orgia de terror (1990)
El Despiadado (1990)

Destino (1989)
Mi segunda madre (1989)
Central camionera (1988)
Quinceanera (1987)
El Reportero (1987)
El Chacal (1987)
Marionetas (1986)
El Padre Gallo (1986)
Los Anos pasan (1985)
La Traicion (1983)
El angel caido (1982)

Komentari