Filip Juričić - Sapunice | Sapunice
Filip_Juricic

Filip Juričić

Rođendan: 18. 4. 1981.

Znak: Ovan

Filip Juričić je hrvatski glumac rođen 18.04.1981. godine u Zagrebu.

Nakon završetka glumačke akademije u Zagrebu, posvetio se kazališnim predstavama, te potom televiziji.

Hrvatskoj javnosti najpoznatiji je po ulozi nogometaša Marka Marušića u drugoj hrvatskoj telenoveli “Ljubav u zaleđu”, gdje su mu partnerice bile Iva Visković i Jelena Veljača. Nakon epizodne uloge u humorističnoj seriji Nove TV, “Zauvijek susjedi”, vraća se na male ekrane u novoj AVA-inoj telenoveli “Zakon ljubavi” u kojoj tumači lik mladog fotografa Domagoja Rebca.

Bio je u ljubavnoj vezi s glumicom i voditeljicom Ivom Šulentić, no njegova bivša djevojka, novinarka Matea Roščić, ostala je trudna, te je glumac prekinuo vezu s Ivom, i trenutno je otac malog sinčića Jana.

Filip Juričić  nastupa u predstavi Teatra Exit, s kolegom glumcem Amarom Bukvićem, “Kako misliš mene nema?”.

Filmografija:

Vatre Ivanjske (2014)
Tajne (2013)
Larin izbor (2011.)
Zagorski specijalitet (2011.)
The Show Must Go On (2010.)
Stipe u gostima (2010.)
Zakon ljubavi (2008)
Zauvijek susjedi (2007)
Naša mala klinika (2006)
U tišini (2006)
Ljubav u zaleđu (2005)
Kad zvoni? (2005)
Tu (2003)

Komentari