Gabriel Porras - Sapunice | Sapunice
Gabriel-Porras

Gabriel Porras

Rođendan: 13. 2. 1968.

Znak: Vodenjak

Gabriel Porras je meksički filmski i televizijski glumac rođen 13.02.1968. godine u gradu Mexicu.

Gabriel je odrastao u Mexico Cityu i još u ranoj dobi pokazivao je smisao za glumu.

Ozbiljniji angažman dobiva u televizijskoj kući “TV Azteca” ulogom u telenoveli “Tres Veces Sofia”, gdje glumi zajedno sa Meksičkom divom Luciom Mendez. Zatim glumi u nekoliko telenovela od koji treba spomenuti “El Tio Alberto”.

Njegova karijera kreće uzlaznom putanjom kada dobiva jednu od vodećih uloga u Telemudovoj telenoveli “El Alma Herida” u produkciji NBC Universala. U istoimenoj seriji nastupa zajedno sa Meksičkom glumicom Itati Cantoral, sa kojom je kasnije bio i u vezi.

U privatnom životu Gabriel sa potajno oženio sa Venecuelskom glumicom Sonyom Smith. Par trenutno živi u Miamiu.

Filmografija:

Bajo el mismo cielo (2015)
Los Miserables (2014)
Reaching the Sea (2014)
El Señor de los Cielos (2013)
Unknowns (2012)
Corazón Valiente (2012)
La Reina del Sur (2011)
Flights of Fancy (2010)
Donde esta Elisa? (2010)
Hunted by Night (2009)
El rostro de Analia (2008)
Sin senos no hay paraiso (2008)
Propiedad ajena (2007)
La misma luna (2007)
Madre Luna (2007)
Equinoccio y la piramide magica (2007)
Campeones de la vida (2006)
La vida inmune (2006)
Olvidarte jamas (2006)
La reportera salvaje (2006)
La moral en turno (2005)
Mi nombre es Ringo (2005)
En el sofa (2005)
Reflejos (2005)
El fin del sur (2004)
Zapato (2004)
Prisionera (2004)
Puerto Vallarta Squeeze (2004)
El alma herida (2003)
El poder del amor (2003)
Feliz navidad mama (2002)
Noche santa (2002)
Perro negro (2001)
Todo por amor (2000)
El tio Alberto (2000)
Anacronias (2000)

Cuentos para solitarios (1999)
En un claroscuro de la luna (1999)
Tres veces Sofia (1998)
La casa del naranjo (1998)
Clandestinos (1996)
Proxima salida a 50 metros (1995)
Quimera (1994)

Komentari