Galilea Montijo - Sapunice | Sapunice
Galilea-Montijo-Gabriela-G

Galilea Montijo

Rođendan: 5. 6. 1973.

Znak: Blizanci

Galilea Montijo je meksička glumica rođena 5.6.1973. godine u gradu Guadalajara, Jalisco, Mexico.

Karijeru je započela na natjecanju La Chica TV-a 1993. kada je dobila ulogu u najpopularnijem meksičkom obiteljskom programu VidaTV. Pobjednica je prvog meksičkog Big Brothera u kojemu su nastupili slavni. Glumila je i u serijama Tu y yo, Tres mujeres i dr.

Udana je za meksičkog političara Fernanda Reynu.

Filmografija:

Pequenos gigantes (2011)
Perras (2011)
Heroes verdaderos (2010)
Los simuladores (2009)
Mujeres asesinas (2009)
Hoy (2009)
Ugly Betty (2007)
La Hora de la papa (2007)
La Verdad oculta (2006)
VidaTv (2005)
Vecinos (2005)
Hospital el paisa (2004)
La Escuelita VIP (2004)
Amarte es mi pecado (2004)
Viva el amor (2002)
El Precio de tu amor (2000)
Tres mujeres (1999)
La Paloma de Marsella (1999)
Tu y yo (1996)
Azul (1996)
Ritmo-son (1996)
El Premio mayor (1995)

Komentari