Gina Holden - Sapunice | Sapunice
Gina_Holden

Gina Holden

Rođendan: 17. 3. 1975.

Znak: Ribe

Prelijepa Gina Holden je kanadska glumica rođena 17.03.1975. godine u Smithersu.  

Već u ranom djetinjstvu, Gina je pokazivala izuzetan umjetnički talenat, pa je nastupala u brojnim školskim predstavama, posebno u glazbeno-scenskom izražaju, tako da je najviše bila orijentirana na balet.

U dobi od 15 godina Gina je kao model otišla raditi u Japan. Tu zemlju smatra i svojom drugom domovinom. Glumila je u seriji ‘Smallville’ te u filmovima ‘Fantastična četvorka’, ‘Slagalica strave 7′ i ‘Domino efekt 2′.

Ovu glumicu gledatelji su imali prilike vidjeti i u seriji ‘Frikovi’ te u hit seriji ‘Otok smrti’ koje su se emitirale na Novoj TV. Osim glume, Gina se aktivno bavi i volonterskim radom.

Filmografija:

Dear Santa (2011)
Sand Sharks (2011)
The Haunting Hour: The Series (2011)
Mysterious Island (2010)
Life Unexpected (2010)
A Family Thanksgiving (2010)
Saw 3D: The Final Chapter (2010)
Legend of the Seeker (2010)
Flashpoint (2009)
Harper's Island (2009)
Screamers: The Hunting (2009)
Messages Deleted
Christmas Cottage
Smallville (2008)
Flash Gordon (2007)
Blood Ties (2007)
AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007)
Battle in Seattle (2007)
Code Name: The Cleaner (2007)
Trophy Wife (2006)
The Butterfly Effect 2 (2006)
Psych (2006)
Final Destination 3 (2006)
Man About Town (2006)
Da Vinci's Inquest (2005)
Reunion (2005)
'LTD.' (2005)
Killer Instinct (2005)
Supernatural (2005)
Stephen King's Dead Zone (2005)
Fantastic Four (2005)
The L Word (2004)
Perfect Romance (2004)
Roughing It (2002)

Komentari