Guillermo Garcia Cantu - Sapunice | Sapunice
Guillermo-Garcia-Cantu

Guillermo Garcia Cantu

Rođendan: 24. 8. 1960.

Znak: Lav

Guillermo Garcia Cantu je meksički glumac rođen 24.08.1960. godine u Meksiku, a napoznatiji je po ulogama u telenovelama.

Guillermo je glumačku karijeru započeo je sa 26 godina u telenoveli “El engano”, u kojoj je glumio sa Erikom Bueno. Okušao se u više od 20 telenovela, među kojima su Cuando Ilega el amor (1990), Marimar (1994), La intrusa (2001), Amar otra vet (2003) i mnoge druge.

Zajedno sa glumcima Victorijom Ruffo i Cesarom Evorom 2005. godine glumi u seriji La madrastra, dok se u 2008. pridružuje glumačkoj ekipi uspješne telenovele Fuego en la sangre, u kojoj pak glumi sa Susanom Zabaleta i Dianom Bracho.

U srpnju 2009. počinje glumiti u telenoveli Kamaleoni, gdje igra sebičnog i narcisoidnog čovjeka koji žudi samo za moći. Njegova za sada posljednja uloga je ona u meksičkoj telenoveli El Triunfo del Amor.

Filmografija:

El Triunfo del Amor (2010)
Camaleones (2009)
Fuego en la sangre (2008)
Codigo postal (2006)
La madrastra (2005)
Amar otra vez (2003)
La intrusa (2001)
Mujer bonita (2001)
Siempre te amare (2000)
Serafin (1999)
Rosalinda (1999)
Salud, dinero y amor (1997)
Marisol (1996)
Cancion de amor (1996)
Acapulco, cuerpo y alma (1995)
Marimar (1994)
Volver a empezar (1994)
Valentina (1993)
Triangulo (1992)
Atrapada (1991)
Cuando llega el amor (1990)
La casa al final de la calle (1989)
Como duele cayar (1987)
De pura sangre (1986)
El engano (1986)  
Quartet for the End of Time (1983)

Komentari