Guy Ecker - Sapunice | Sapunice
Guy-Ecker

Guy Ecker

Rođendan: 9. 2. 1959.

Znak: Vodenjak

Guy Ecker je brazilski glumac rođen u 9.2.1959. godine u Sao Paulu.

Guy je sin američkih državljanina Marion i Boba Eckera. Njegov otac je bio poslovni čovjek koji je radio za nekoliko kompanija u Brazilu, Kolumbiji, Venezueli i Meksiku, pa su i Guyov brat i tri sestre svi rođeni u južnoj Americi.

Guy je 1998. godine dobio naslovnu ulogu u telenoveli ‘Laž’,  zajedno s glumicom Kate del Castillo. Za ulogu Demetrija u ovoj telenoveli Guy je dobio nagradu za najboljeg glumca u Meksiku. Guy je tumačio i glavni lik u telenoveli ‘Salome’.

Prema časopisu People (izdanje Latinske Amerike) ovaj glumac je smješten na listu najljepših latinoameričkih muškaraca. Za ulogu Sebastiana u seriji ‘Cafe con aroma de Mujer’ Guy je dobio priznanje Udruženja kritičara New Yorka te Udruženja komentatora i kritičara umjetnosti Miamija.

Guy se ženio dva puta; prvi put s Niom Peeples i drugi put s Estelom Sainz, s kojom ima dvoje djece.

Filmografija:

Por siempre mi amor (2014)
American Girl Trapped on a Telenovela (2013)
Rosario (2013)
Arranque de Pasión (2013)
Corazón Apasionado (2011)
Eva Luna (2010)
Heridas de amor (2006)
Only the Brave (2006)
Las Vegas (2003)
Salome (2001)
Malevolent (2002)

La mentira (1998)
Guajira (1996)
Cafe con aroma de mujer (1993)
Born Killer (1990)
Night Terror (1989)
Dinero sangre (1986)
The Devil Wears White (1986)

Komentari