Heather Hemmens - Sapunice | Sapunice
Heather_Hemmens

Heather Hemmens

Rođendan: 10. 7. 1988.

Znak: Rak

Heather Hemmens je američka glumica rođena 10.07.1988. godine u Maineu.

Heather je počela glumiti vrlo mlada, a njezina strast prema glumi osigurala joj je i stipendiju na prestižnoj umjetničkoj školi. Nakon diplome uputila se u Los Angeles kako bi započela svoju karijeru i ostvarila snove.

Publika ju je tako mogla vidjeti u serijama poput: CSI: Miami, CSI: New York i Bez traga. Također, nedavno je režirala dva kratka filma.

U slobodno vrijeme Heather uživa slikajući.

Filmografija:

Hellcats (2010)
Perils of an Active Mind (2010)
Road to the Altar (2009)
The Candy Shop (2008)
Without a Trace (2007)
CSI: Miami (2007)
CSI: New York (2006)
Glory Road (2006)
The Dukes of Hazzard (2005)
Pop Rocks (2004)

Komentari