Isabella Ferrari - Sapunice | Sapunice

Isabella Ferrari

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Talijanska glumica rođena je 31. 3. 1964. u gradu Ponte dell Olio, naklonost publike je osvojila 1982. godine već kod prvog filma “Sapore di mare”, redatelja Carlo Vanzina. Godinu dana kasnije nastavak “Sapore di mare 2″ donosi joj opet ulogu mlade adolescentice, koja ne odgovara glumačkom profilu koji želi nametnuti. Zbog toga počinje glumiti u ozbiljnijim projektima koji joj omogućuju glumačku ozbiljnost. Takav pristup joj 1995. godine donosi nagradu za najbolju sporednu ulogu na Venecijanskom festivalu za film “Romanzo di un giovane povero”.

Filmografija:

Il Vizio dell amore (2006)
Arrivederci amore, ciao (2006)
L Anniversaire (2005)
Amatemi (2005)
Cuore contro cuore (2004)
Doppio agguato (2003)
Distretto di polizia 2 (2001)
Distretto di polizia (2000)
La Lingua del santo (2000)
Sospetti (2000) TV Series
La Vita cambia (2000)

Dolce far niente (1998)
Nicholas Gift (1998)
Provincia segreta (1998)
Vite in sospeso (1998)
Mare largo (1998)
K (1997)
Hotel paura (1996)
Cronaca di un amore violato (1996)
Escoriandoli (1996)
Danza della fata confetto (1996)
Romanzo di un giovane povero (1995)
Haute tension (1994)
Un homme a la mer (1993)
80mq (1993)
Nessuno mi crede (1992)
Allullo drom (1992)
Gangsters (1992)
Oostende (1991)
La Malheureuse (1991)
Willy signori e vengo da lontano (1990)

Appuntamento a Liverpool (1988)
Il Ragazzo del pony express (1986)
Professione vacanze (1986)
Fracchia contro Dracula (1985)
Le Bon roi Dagobert (1984)
Giochi d estate (1984)
Domani mi sposo (1984)
Chewingum (1984)
Sapore di mare 2 - un anno dopo (1983)
Sapore di mare (1983)
Il Ras del quartiere (1983)

Komentari