Ivana Roščić - Sapunice | Sapunice
Ivana-Roscic

Ivana Roščić

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Ivana Roščić je hrvatska glumica rođena 1979. godine u Splitu.

Na filmu debitira 2004. godine u filmu Ta divna splitska noć Arsena A. Ostojića.

Nakon toga igrala je u sljedećim filmovima: Volim te redatelja Dalibora Matanića, Pušća Bistra Filipa Šovagovića, Pravo čudo Lukasa Nole. Gledatelji Nove TV vidjeli su je u serijama Bumerang  i Operacija kajman.

Ivana je glumila i u brojnim kazališnim predstavama: Pepeljuga, Sedmorica protiv Tebe, Grmače, Dom Bernarde Albe, Lom, Šuma Striborova, Mećava, Kralj Lear, Marat- Sade.

Filmografija:

Periferija city (2010)
Neka ostane među nama (2010)
The Show Must Go On (2009)
Zagrebačke priče (2009)
Zakon! (2009)
Hitna 94 (2008)
Dobre namjere (2008)
Operacija Kajman (2007)
Pravo čudo (2007)
Bastion (2007)
Bumerang (2006)
Montaža - Razglednica iz Hrvatske (2006)
Volim te (2005)
Pušća Bistra (2005)
Ta divna Splitska noć (2004)

Komentari