Jacqueline Bracamontes - Sapunice | Sapunice
Jaqueline-Bracamontes

Jacqueline Bracamontes

Rođendan: 23. 12. 1979.

Znak: Strijelac

Jacqueline Bracamontes je meksička glumica rođena 23.12.1979. godine u Guadalajari.

Ova ljepotica je kći bivšeg trenera nogometne momčadi Chivas Rayadas. Jacqueline je i bivša miss Universe Meksika, a prije glumačke, ostvarila je uspješnu karijeru modela. Hrvatska publika ju je mogla vidjeti u seriji Rubi u kojoj je tumačila jednu od glavnih uloga. Glumica tečno govori engleski i francuski jezik jer je svojevremeno studirala u SAD-u i u Francuskoj.

2009 godine počinje glumiti u meksičkoj komičnoj telelnoveli Las Tontas No Van al Cielo koja je postigla veliki uspjeh na obje strane američkog kontitneta. Nakon toga snima zajedno sa Kubanskim glumcem William Levy seriju Sortilegio.

U privatnom životu Jacqueline je povezivana sa mnogim glumcima s kojima je glumila.

Filmografija:

Sortilegio (2009)
Las tontas no van al cielo (2008)
Al diablo con los guapos (2007)
Cuando las cosas suceden (2007)
Heridas de amor (2006)
La fea mas bella (2006)
Rubi (2004)
Alegrijes y rebujos (2004)
Rubi (2004)
La hora pico: El reventon (2003)
Teleton (2002)
Vivan los ninos (2002)
Entre el amor y el odio (2002)
Complices al rescate (2002)

Komentari