Jan Hartmann - Sapunice | Sapunice
Jan_Hartmann

Jan Hartmann

Rođendan: 24. 10. 1980.

Znak: Vaga

Jan Hartmann je njemački glumac rođen 24.10.1980. godine u Kaltenkirchenu.

Jan Hartmann je prvi glumački nastup ostvario prvi nastup u glazbenoj produkciji Buddy Holly u Hamburgu. Nakon toga uzima satove pjevanja kod Alvin Le Bas. Prvu ozbiljniju ulogu ostvaruje 1999. godine u RTL-ovoj sapunici Gute Zeiten, schlechte Zeiten (Dobra vremena, loša vremena).

Nakon toga ponovo nastupa u sapunici Verboten  Liebe iz 2004. godine, u ulozi Carstena Seitza, što mu je otorilo vrata u nastupima u još nekoliko popularnih TV serijala kao što su St. Angela i Rote Rosen. Ipak, najznačajniju ulogu ostvaruje 2009. godine u telenoveli Alisa – Folge deinem Herzen, u ulozi Christiana Castellhoffa.

Jan je u vezi sa glumicom Birthe Wolter.

Filmografija:

Herzflimmern - Die Klinik am See (2011)
Rosamunde Pilcher (2010)
Küstenwache (2010)
Das Traumschiff (2009)
Alisa - Folge deinem Herzen (2009)
Crashpoint - 90 Minuten bis zum Absturz (2009)
Unsere Farm in Irland (2009)
Unser Charly (2008)
Rote Rosen (2007)
Schloss Einstein (2006)
Nachtasyl (2005)
St. Angela (2004)
Verbotene Liebe (2004)
Gute Zeiten, schlechte Zeiten (1999)

Komentari