Jennifer Kydd - Sapunice | Sapunice
Jennifer_Kydd

Jennifer Kydd

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Jennifer Kydd rođena je 1976. godine u Halifaxu (Nova Scotia), a trenutno živi u Torontu.

Ova kanadska glumica najpoznatija je po glavnoj ulozi u seriji Falcon Beach u kojoj glumi Paige Bradshow.

Filmografija:

Cry of the Owl (2009)
Testees (2008)
The Dresden Files (2007)
General Hospital (2007)
Falcon Beach (2006)
Doc (2004)
Wild Card (2004)
Rush of Fear (2003)
Love That Boy (2003)
Heart of a Stranger (2002)

Komentari