Jeremy Jackson - Sapunice | Sapunice
Jeremy-Jackson

Jeremy Jackson

Rođendan: 16. 10. 1980.

Znak: Vaga

Jeremy Jackson je američki glumac i pjevač rođen 16.10.1980. godine u Newport Beachu.

Najpoznatiji je po ulozi Hobieja Buchannona u serijalu Spasilačka služba (Baywatch), nakon čega nije ostvario nijednu zapaženu ulogu. Pojavljuje se u TV-showovima i na modnim događanjima te kao voditelj, pokušavajući obnoviti glumačku karijeru koju je započeo kao tinejdžer.

Devedesetih je imao problema s drogom, čak je i uhićen zbog posjedovanja metamfetamina, međutim, nakon dugotrajnog liječenja riješio se ovisnosti o drogi i alkoholu.

Godine 2008. našao se u središtu seks-skandala kad se u javnosti pojavila njegova snimka s porno-glumicom Sky Lopez.

Filmografija:

Expose (2005)
Ring of Darkness (2004)
Baywatch: Hawaiian Wedding (2003)

Baywatch: White Thunder at Glacier Bay (1998)
Thunder Alley (1994)
The Bulkin Trail (1992)
Shout (1991)

Baywatch (1989)
Santa Barbara (1984)

Komentari