Joel McHale - Sapunice | Sapunice
Joel_McHale

Joel McHale

Rođendan: 20. 11. 1971.

Znak: Škorpion

Joel McHale je američki glumac rođen 20.11.1971. godine u Rimu.

Joelov otac Jack je iz Chicaga, a u Italiji je radio na Američkom koledžu u Rimu. Ipak, Joel je odrastao je u Seattlu, gdje je i maturirao 1991. godine na Mercer Island High School, te diplomirao 1995. godine na University of Washington.

Od djetinjstva bio je član skupine stand-up komičara.

Nakon što se preselio u Los Angeles, McHale je glumio u popularnim serijama poput ‘Will i Grace’, ‘CSI:Miami’. Gledatelji su ga imali prilike gledati u filmu ‘Spider-Man 2′.

Za Joela, 2009. godina je bila presudna. Osim što je dobio glavnu ulogu u seriji ‘Klub otpisanih’ Joel je dobio i ulogu u filmu Stevena Soderbergha ‘The Informant’ u kojem mu je glumački partner Matt Damon. Ovaj glumac je najpoznatiji kao zvijezda ‘The Soupa’ zabavnog showa čiji je autor i producent.  

Joel je od 1996. godine oženjen za Sarah Williams.

Filmografija:

Ted (2012)
Save Greendale (2011)
The Big Year (2011)
What's Your Number? (2011)
Spy Kids: All the Time in the World in 4D (2011)
Community (2009)
Robot Chicken (2009)
The Informant! (2009)
Open Season 2 (2008)
TV Onion (2008)
Giants of Radio (2008)
Pushing Daisies (2007)
The IT Crowd (2007)
Mini's First Time (2006)
CSI: Miami (2005)
Game Time (2005)
Lords of Dogtown (2005)
Wait (2004)
Spider-Man 2 (2004)
Will & Grace (2001)
Diagnosis Murder (2000)
The Fugitive (2000)
The Huntress (2000)

Bill Nye, the Science Guy (1998)
1995 Almost Live! (1995)

Komentari