John Hensley - Sapunice | Sapunice

John Hensley

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Američki glumac rođen je 29. 8. 1977. u gradu Louisvilleu.

Puno ime mu je John Carter Hensley.

Roditelji su mu se razveli kad je bio star tri godine. Prije nego što je postao glumac, radio je na ranču u Wyomingu.
Glumiti je odlučio nakon promatranja pripreme jedne školske predstave (na kojoj nije prošao na audiciji). Nakon toga odlazi u New York, gdje upoznaje budućeg menadžera.

John Hensley prvu glavnu ulogu dobiva u TV serijalu Madigan Men kao Luke Madigan. Dječijeg izgleda dobiva u seriji Reži me (Nip/Tuck) ulogu Matta, sina Julie McNamara od koje je u stvarnosti mlađi samo 12 godina.

Filmografija:

CSI: Crime Scene Investigation (2007)
Teeth (2007/I)
Fifty Pills (2006)
Peoples (2004)
Nip/Tuck (2003)
Campfire Stories (2001)
Witchblade (2001)
Madigan Men (2000)
The Sopranos (2000)

Strangers with Candy (1999)

Komentari