Jonathan Islas - Sapunice | Sapunice
Jonathan-Islas

Jonathan Islas

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Jonathan Islas je meksički glumac rođen u Mexico Cityju.

Počeo je glumiti u kazališnim produkcijama poput “La Onda Vaselina”, “Aldino” i “La Mariposa”, dok je prvu TV ulogu dobio 2003. godine kada je dobio posao u seriji “Enamorate”. Nakon toga slijedila je uloga u još jednoj popularnoj seriji pod nazivom “Sonaras”.

Pored glumačke karijere, Islas je doživio uspjeh i kao model pojavivši se u nekoliko TV reklama za poznate brendove poput Nike, Nutri-Grane, Nokia, Pizza Hut and McDonalds.

Filmografija:

Los herederos del Monte (2011)
Bella calamidades (2009)
Amores de mercado (2006)
Sonaras (2004)
Enamorate (2003)

Komentari