Jorge Aravena - Sapunice | Sapunice
Jorge_Aravena

Jorge Aravena

Rođendan: 1. 10. 1969.

Znak: Vaga

Jorge Aravena je peruanski glumac rođen 1.10.1969. godine u Limi.

Jorge je odrastao na ulicama Lime i još kao dijete ga je privukla gluma. Prve glumačke korake ostvaruje u školskom kazalištu. Kao tinejdžer zaljubljuje se u motocross, koji je i danas jedna od njegovih najvećih ljubavi.

U devedesetima prošlog stoljeća ozbiljnije se posvećuje glumi i tada ostvaruje prve profesionalne uloge i to redom u telenovelama. 1992. glumi Tita u seriji Divina obsesion i zatim u vrlo popularnoj Sirena. Nakon toga nižu se uloge jedna za drugom.

2001. godine prolazi casting za popularnu seriju Secreto de amor koja je vrhunac njegove karijere.

Jorge je oženjen za  Yenny Martinez i imaju troje djece Jorgea, Claudiu i Luisa.

Filmografija:

Querida enemiga (2008)
Las Dos caras de Ana (2006)
Mi vida eres tu (La voz del amor) (2006)
Decisiones (2006)
Al filo de la ley (2005)
El Amor las vuelve locas (2005)
Enganada (2003)
Secreto de amor (2001)
La Revancha (2000)
Girasoles para Lucia (1999)
Mujer secreta (1999)
Samantha (1998)
Todo por tu amor (1997)
Pecado de amor (1996)
Dulce enemiga (1995)
Sirena (1993)
Divina obsesion (1992)
La Loba herida (1992)

Komentari