Jose Alonso - Sapunice | Sapunice
Jose-Alonso

Jose Alonso

Rođendan: 18. 11. 1947.

Znak: Škorpion

Jose Alonso je meksički glumac rođen 18.11.1947. godine u gradu Mexicu. Puno ime mu je Jose Alonso Zepeda Palacios. Trenutno je razveden i ima dvije kćeri Mariu Rebecu i Shanik iz prethodnih brakova.

Filmografija:

Montecristo (2006)
Ni una vez mas (2005)
Machos (2005)
La Hija del jardinero (2003)
Corazon de melón (2003)
Blind Heat (2002)
El Pais de las mujeres (2002)
Lo que es el amor (2001)
El Tío Alberto (2000)

Hablame de amor (1999)
Cronica de un desayuno (1999)
Crisis (1998)
La Chacala (1998)
La Casa del naranjo (1998)
Rivales por accidente (1997)
Con toda el alma (1996)
La Ley de las mujeres (1995)
Mujeres insumisas (1995)
Mujeres infieles (1995)
Magnicídio (1995)
Entre vivos y muertos
Su completa satisfacción o la devolución de su alma (1994)
Bodas negras (1994)
Fray Bartolome de las Casas (1993)
Anoche sone contigo (1992)
El bulto (1992)
La tarea (1991)
Financial Situation
Alcanzar una estrella 2 (1991)
Sandino (1990)
Alcanzar una estrella (1990)

La Casa al final de la calle (1988)
Monte Calvario (1988)
Senda de gloria (1987)
El Precio de la fama (1987)
El Misterio de la casa abandonada (1987)
Tal como somos (1987)
Trazos en blanco (1985)
Playa prohibida (1985)
Pesadilla (1985)
Cuentos de Madrugada (1985)
Abandonada (1985)
Motel (1984)
La Fuga de Carrasco (1983)
El Gran mogollon (1982)
Gabriel y Gabriela (1982)
Una Limosna de amor (1981)
El arabe (1980)
Colorina (1980)

El Vuelo de la ciguena (1979)
En la trampa (1979)
Amor prohibido (1979)
María de mi corazon (1979)
Naufragio (1978)
Amor libre (1978)
Cartas para una victima (1978)
Pasiones encendidas (1978)
Mina, viento de libertad (1977)
Los Albaniles (1976)
El Hombre desnudo (1976)
Mundos opuestos (1975)
El Milagro de vivir (1975)
La Tierra (1974)
Los Cachorros (1973)
Cartas sin destino (1973)
La Derrota (1973)
El Carruaje (1972)
Las Fieras (1972)
Una Vez en la noche (1971)
Papa en onda (1971)
Intimidades de una secretaria (1971)
Las Reglas del juego (1971)
Las Hermanas (1971)
Tomalo como quieras (1971)
Las Mascaras (1971)
La Agonía de ser madre (1970)
Fallaste corazon (1970)
Las Bestias jovenes (1970)
El Mariachi (1970)

Paula (1969)
Trampa para un cadaver (1969)
El Dia de las madres (1969)
Rosario (1969)
Carcel de mujeres (1968)
Mi Maestro (1968)
Simplemente vivir (1968)
Leyendas de Mexico (1968)
Los Caudillos (1968)
Amor sublime (1967)
Cuna vacía (1967)
Tajimara (1965)
Un Grito en la obscuridad (1965)

Komentari