Jose Ron - Sapunice | Sapunice
Jose-Ron

Jose Ron

Rođendan: 8. 8. 1981.

Znak: Lav

Jose Ron je meksički glumac rođen 08.08.1981. godine u Guadalajari.

Puno ime mu je Edgar Jose Ron Vazquez, a visok je 177 cm.

Josea je snažno povezan sa trojicom braće, Alejandrom, Javierom i Alexanderom i jako mu nedostaju kad je zbog snimanja udaljen od obitelji.

Od mladosti je želio biti glumac i završio je prestižnu Televisinu umjetničku školu Centro de Educacion Artistica (CEA). Nakon toga se profilirao za uloge u telenovelama. Hollywoodski uzori su mu Edward Norton, Mel Gibson i Robert De Niro, a meksički Jesus Ochoca Diego Luna i Gael Garcia.

Atletski izgled Jose zahvaljuje višegodišnjem igranju nogometa i tenisa, te redovitim odlascima u teretanu.

Filmografija:

Cuando me enamoro (2010)
Los exitosos Perez (2010)  
Locas de amor (2009)
Juro que te amo (2008)
Muchachitas como tu (2007)
Codigo postal (2006)
Rebelde (2006)
Bajo el mismo techo (2005)
Mujer de madera (2004)

Komentari