Josh Henderson - Sapunice | Sapunice
Josh-Henderson

Josh Henderson

Rođendan: 25. 10. 1981.

Znak: Škorpion

Josh Henderson je odrastao u Tulsi u Oklahomi i nakon pobjede u potrazi za talentima za reality show Pop Stars preselio se u Los Angeles.

Na filmu je debitirao u ‘Djevojci iz susjedstva’, uz Elishu Cuthbert, a pojavio se i u remakeu obiteljske komedije ‘Tvoji, moji i naši’, glumeći uz Dennisa Quaida i Rene Russo. Među ostalim njegovim filmskim ulogama su ‘Step Up’, s Channingom Tatumom, ‘Porušeni mostovi’, također s čovjekom iz Oklahome i zvijezdom country glazbe Tobyjem Keithom, a tu su još i triler ‘Otisci prstiju’ i ‘Lijepe cure vole kretene’.

Svojim radom, kako na filmu, tako i na televiziji, Henderson slovi za jednog od najvećih talenata u Hollywoodu koji iznimno mnogo obećava, a njegova se karijera razvija s novim uzbudljivim i izazovnim projektima. Henderson je publici poznat kao Austin McCann, zločesti nećak Nicolette Sheridan iz popularne serije ‘Kućanice’.

Glumio je i u hvaljenoj seriji Stevena Bochca ‘Over There’, u kojoj je glumio ambicioznog mladog vojnika koji se nosi s tragičnim posljedicama rata u Iraku. Od njegovih televizijskih uloga, tu je još epizodna uloga u popularnoj seriji ‘Novi klinci s Beverly Hillsa’ i ‘One on One’.

Filmografija:

Komentari