Juan Soler - Sapunice | Sapunice
Juan-Soler

Juan Soler

Rođendan: 19. 1. 1966.

Znak: Jarac

Juan Soler je argentinski glumac rođen 19.01.1966. godine u San Miguel de Tucmanu.

Juan je najstariji od četvorice braće. Djetinjstvo i tinejdžerske godine Juan je proveo igrajući ragbi, i to prilično uspješno, s obzirom da je nastupao i za argentinsku reprezentaciju.

U kasnim 80-ima, započeo je umjetnički angažman, isprva nastupajući kao model, da bi u 90-ima započeo svoje prve glumačke korake, nastupajući u kazalištu u rodnoj Argentini. 1991. godine odlazi u Meksiko kako bi dobio priliku u svijetu telenovela.

Prilika mu se ubrzo i pružila pa je zahvaljujući glumačkom talentu i savršeno isklesanom tijelu ubrzo zablistao u telenovelama. Nakon nekoliko manjih uloga, Juan je pravu afirmaciju stekao nastupom u Televisinoj uspješnici Canaveral de pasiones koja ga je lansirala među elitu žanra.

20.12.2003. godine Juan se oženio za glumicu Maki, s kojom ima dvije kćeri Miu i Azul, te Valentinu iz prethodne veze.

Vlasnik je restorana El Che Loco u Meksiku.

Filmografija:

Cuando me enamoro (2010)
Hermanos y detectives (2009)
Mujeres asesinas (2008)
Palabra de Mujer (2007)
Y ahora que hago? (2007)
La fea mas bella (2006)
Amor mio (2006)
Apuesta por un Amor (2004)
La hora pico (2004)
Bajo la misma piel (2003)
La Otra (2002)
Sin pecado concebido (2001)
Carita de angel (2000)
Locura de amor (2000)
Maria Emilia: Querida (1999)
Angela (1998)
Pueblo chico, infierno grande (1997)
Il tocco: la sfida (1996)
Cañaveral de pasiones (1996)
Acapulco, cuerpo y alma (1995)
Bajo un mismo rostro (1995)
Montaña Rusa (1994)

Komentari