Karla Cossio - Sapunice | Sapunice
Karla_Cossio

Karla Cossio

Rođendan: 22. 6. 1985.

Znak: Blizanci

Karla Cossio je meksička glumica rođena 22.6.1985. godine u Mexicu.

Karla je umjetničku karijeru započela uzimajući satove glume još kao dijete. Završila je glumačku školu Centro de Educacion Artistica Infantil  a kasnije je studirala na Centro de Educacion Artistico što je rasadnik za mlade glumce medijskog giganta Televise. Karla je pohađala i britansku akademiju The Edron Academy pa tako tečno govori 3. jezika, španjolski, engleski i francuski.

Nastupala je mnogim serijama i TV emisijama  kao što su Vidatv, Otro Rollo, La Guerra de los Sexos, Agua Viva, i Sabado Gigante. Uz to se pojavljuje i u dva meksička filma Cien Anos de Cine Mexicano i Redencion. Također se povremeno bavi glazbom i ulogama u video spotovima.

Karla ima brata Frantza, koji je također glumac te je su zajedno glumili u popularnoj sapunici Clase 406.

Filmografija:

Alma de hierro (2009)
Mujeres asesinas (2009)
Trece miedos (2007)
Lola: Erase una vez (2007)
Vecinos (2006)
Mujer, casos de la vida real (2006)
Rebelde (2004)
Clase 406 (2002)
El Club de Gaby (1993)

Komentari