Karla Monroig - Sapunice | Sapunice
Karla-Monroig

Karla Monroig

Rođendan: 5. 3. 1979.

Znak: Ribe

Karla Monroig je portorikanska glumica, model i voditeljica rođena 5.3.1979. godine u Guayami.

S četrnaest godina bila je prva pratilja na tinejdžerskom izboru za miss, što ju je lansiralo u svijet manekenstva, čime se neko vrijeme profesionalno bavila. Godine 2000. proširila je svoje horizonte te je počela raditi kao TV-reporterka, a kasnije i kao voditeljica.

Još od njezina djetinjstva najveća Carlina strast je gluma. Osim u nekoliko TV-filmova, Karla je glumila u nekoliko telenovela, među kojima je i Tajna čokolade.

Nakon trogodišnje veze, potkraj 2008. potajno se u Las Vegasu udala za portorikanskog pjevača Tommyja Torresa.

Filmografija:

Going Bananas: A Twisted Love Story (2012)
La casa de al lado (2011)
Alguien Te Mira (2010)
Mas sabe el diablo (2009)
El rostro de Analia (2008)
Dame chocolate (2007)
Duena y senora (2006)
Inocente de ti (2004)
Mas alla del limite (2002)

Komentari