Keith Nobbs - Sapunice | Sapunice
Keith-Nobbs

Keith Nobbs

Rođendan: 9. 4. 1979.

Znak: Ovan

Keith Nobbs je američki glumac rođen 9.4.1979. godine u Chicagu.

Diplomirao je na prestižnoj školi izvedbenih umjetnosti u New Yorku.

U njegov serijski opus spadaju gostujuće uloge serijama ‘Zakon i red’ te u nagrađivanoj seriji ‘Obitelj Soprano’. Nobbs je glumio u više od desetak predstava na Broadwayu.

Zanimljivo je što se Keith prijavio za audiciju Jimmya Donnellya no dobio je drugu, onu Joeya.

Filmografija:

Weakness (2009)
The Pacific (2009)
Law And Order: Special Victims Unit (2009)
In Treatment (2009)
Numb3rs (2009)
Fringe (2009)
InSearchOf (2009)
The Black Donnellys (2007)
Law And Order: Criminal Intent (2006)
Premium (2006)
I Will Avenge You, Iago! (2005)
It Runs in the Family (2003)
Law And Order (2002)
25th Hour (2002)
Phone Booth (2002)
Double Whammy (2001)
The Sopranos (1999)

Komentari