Kelly Carlson - Sapunice | Sapunice

Kelly Carlson

Rođendan: 17. 2. 1976.

Znak: Vodenjak

Američka glumica Kelly Carlson rođena je 17.2.1976. u gradu Minneapolisu u Minnesoti.

Puno ime joj je Kelly Lee Carlson.

Pohađala je Holy Angels akademiju u Richfieldu. 2001. godine pojavila se u Tear Sheet magazinu na listi 50 najljepših žena. U kolovozu 2004. godine pojavljuje se u izdanju Maxim magazina i na naslovnici listopadskog broja Stuff magazina. Uz glumačku karijeru, radi i kao model u reklamnim kampanjama za Miller Lite, Rembrandt i Oliver People Sunglasses.

Trenutno boravi u Los Angelesu.

Kelly Carlson je glasnogovornica u Smile Network, Minnesotinoj bazi humanitarne organizacije koja provodi akciju mijenjanja života rekostrukivnom kirurgijom i povezanom službom za zdravstvenu skrb siromašne djece i mladih u zemljama u razvoju.

Filmografija:

Player 5150 (2007)
CSI: Miami (2007)
Shadowbox (2007)
The Marine (2006)
Break-In (2006)
CSI: Crime Scene Investigation Sally (2006)
Everwood Ada (2006)
Head Cases Patty Knight (2005)
Paparazzi (2004) Kristin
Nip/Tuck (2003)
3000 Miles to Graceland (2001)

Komentari