Kenan Imirzalioglu - Sapunice | Sapunice
Kenan-Imirzalioglu

Kenan Imirzalioglu

Rođendan: 18. 6. 1974.

Znak: Blizanci

Kenan Imirzalioglu je turski glumac rođen 18.6.1974. godine u Ankari.

Diplomirao je matematiku na sveučilištu Yildiz. Manekenstvom se započeo baviti 1995. godine i ubrzo pobjeđuje na turskom izboru najboljeg modela.

Glumačku karijeru započinje 1999. godine, nakon što ga je zapazio Osman Sinav, koji mu je odmah poudio ulogu u TV seriji Deli Yurek (Ludo srce). Od tada je nastupao u nizu turskih filmskih uspješnica, kao što su Son Osmanli, Kabadayi i Ejder Kapani.

Kenan vrhunac karijere postiže 2005. godine, kada osvaja nagradu za najboljeg glumca na filmskom festivalu Adana Altin Koza.

Filmografija:

Ezel (2009)
Dragon Trap (2009)
For Love and Honor (2007)
Son osmanli yandim ali (2007)
Aci hayat (2005)
Yazı Tura (2004)
Alacakaranlik (2003)
Wildheart: Hell of Boomerang (2001)
Deli yurek (1999)

Komentari