Khotan Fernandez - Sapunice | Sapunice
Khotan

Khotan Fernandez

Rođendan: 27. 4. 1980.

Znak: Bik

Khotan Fernandez je meksički glumac i pjevač rođen 27.4.1980. godine u gradu Mexicu, no odrastao je u Brazilu.

Na glumački poziv najvjerojatnije se odlučio pod utjecajem majke – brazilske glumice i pjevačice Rozane Tapajos. Prvu važnu ulogu ostvario je u Televisinoj sapunici Mi pequena traviesa.

Zahvaljujući svom izgledu, Khotan se pojavio u muškom izdanju Vougea, kao i u mnogim TV-reklamama, a zamijećen je i kao model na Armanijevim i Y. S. Laurentovim revijama.

Mnogi ga smatraju najperspektivnijim latinskoameričkim glumcem, koji će ostvariti i zavidnu međunarodnu pjevačku karijeru.

Filmografija:

Macumba (2009)
El cartel (2009)
Eternamente tuya (2009)
Deseo prohibido (2008)
Dame chocolate (2007)
Acorralada (2007)
Corazon partido (2005)
Al exito TV (2005)
Yo vendo unos ojos negros (2003)
Vale todo (2002)
Primer amor... tres anos despues (2001)
Primer amor... a mil por hora (2001)
Before Night Falls (2000)
Carita de angel (2000)
Beat (2000)
El grito (2000)

Alma rebelde (1999)
Amor gitano (1999)
Mi pequena traviesa (1998)
Preciosa (1998)
The Guilt (1996)

Komentari