Kirk Acevedo - Sapunice | Sapunice
Kirk-Acevedo

Kirk Acevedo

Rođendan: 27. 11. 1971.

Znak: Strijelac

Kirk Acevedo je rođen 27.11.1971. godine u New Yorku.

Pohađao je glumačku školu zajedno s Wesleyem Snipesom. Kirk je portorikansko-kineskih gena.

U njegov filmski opus spadaju filmovi ‘Invincible’, ‘The New World,’ ‘Dinner Rush,’ ‘Tanka crvena linija’. Kirk je glumio i u serijama poput ’24’, ‘Oz’, ‘Zakon i red’, a poznata je i njegova uloga narednika Josepha Toyea u mini seriji ‘Združena braća’.

Dobio je nagradu ‘Alma’ 1999.godine za sporednu ulogu u filmu ‘Tanka crvena linija’.

Filmografija:

Fringe (2008)
The Black Donnellys (2007)
Cold Case (2007)
Invincible (2006)
5up 2down (2006)
24 (2006)
Numb3rs (2006)
Law And Order: Trial by Jury (2005)
The New World (2005)
Law And Order: Special Victims Unit (2005)
NYPD Blue (2004)
Paradise (2004)
Fastlane (2003)
Band of Brothers (2001)
Third Watch (2001)
Dinner Rush (2000)
Bait (2000)
The Visit (2000)
In the Weeds (2000)
Boiler Room (2000)

The Sentinel (1999)
The Thin Red Line (1998)
Witness to the Mob (1998)
Oz (1997)
Kirk and Kerry (1997)
Arresting Gena (1997)
Law And Order (1996)
Swift Justice (1996)
The Sunshine Boys (1995)
New York Undercover (1994)

Komentari