Kivanc Tatlitug - Sapunice | Sapunice
Kivanc-Tatlitug

Kivanc Tatlitug

Rođendan: 27. 10. 1983.

Znak: Škorpion

Kivanc Tatlitug je turski glumac rođen u Adani 27.10.1983. godine u južnoj Turskoj.

Kivanc je osvojio natjecanje ‘Model World’ 2001. godine, te tako ušao u profesionalni svijet  manekenstva i glume.

Zbog očeve bolesti preselio se u Istanbul gdje je počeo igrati košarku za klub Ulkerspor. Ovaj plavooki glumac odigrao je i ulogu u komediji ‘Amerikalılar Karadeniz’de 2′ redatelja Kartala Tibeta.

Glumio je u serijama turske produkcije, a proglašen je i najseksi živućim muškarcem svoje zemlje. Hrvatskoj publici ovaj turski Brad Pitt poznat je po ulogama u serijama ‘Gumuš’ i ‘Strasti Orijenta’. Ovaj talentirani glumac želi čim prije završiti studij, ali se i okušati kao redatelj.

Iako je rođen u Turskoj, Kivanc ljepotu duguje dijelom i svom bosanskom podrijetlu. Njegova je obitelj nakon Drugog svjetskog rata emigrirala u Tursku. U intervjuu za jedan turski TV kanal Kivanc je izjavio da još uvijek istražuje svoje korijene koji sežu do balkanskih područja, točnije do Bosne. Zemlju svojih predaka prvi put je upoznao 2008. godine kada je za potrebe snimanja posljednje epizode serije „Ljubav i osveta“ posjetio Mostar. Sa sobom nosi lijepe uspomene, među kojima je zasigurno i skok sa Starog mosta, kojeg je morao snimiti bez kaskadera. Bio je u vezi s Miss svijeta 2002. godine Azrom Akin.

Kivanc je, unatoč laskavim titulama i činjenici da je bio na naslovnicama najutjecajnijih svjetskih magazina, i dalje ostao skroman i prizemljen.

„Naravno da volim sebe, ali nikada ne stojim pred ogledalom i divim se odrazu u njemu. Nisam takav. Izgled je dar od Boga i stvar gena. Želim da moji talenti govore za mene, a ne ljepota.”, kaže Kivanc koji je nedavno, po četvrti put, prekinuo skoro 12 godina dugu vezu s bivšom misicom svijeta, prelijepom Azrom Akin.

Filmografija:

Kuzey Güney (2011)
Ezel (2010)
Ask-i memnu (2008)
Menekse ile Halil (2007)
Amerikalılar Karadeniz'de 2 (2007)
Gumus (2005)

Komentari