Lata Sabharwal - Sapunice | Sapunice
lata-sabharwal

Lata Sabharwal

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Lata Sabharwal je 48- godišnja indijska televizijska glumica, koja je odigrala nekoliko uloga u Bollywoodskim filmovima kao sporedna glumica. Vivaah je bio najuspješniji film u kojem je bila dio glumačke ekipe, a svoje glumačke sposobnosti pokazala je i u filmovima Ishq Vishq and Raghu More.

Osim u Bollywoodskim filmovima također je glumila u nekoliko televizijskih serija poput Arzoo Hai Tu Meeti, Awaaz Dil Se Dil Tak, Jannat, Jhoot Bole Kauwa Kate i Khushiyan.

Udana je za svog “televizijskog supruga” iz serije Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, po imenu Sanjeev Seth.

Filmografija:

Main Teri Parchhain Hoon (2008)
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai (2008)
Vivah (2006)
Shaka Laka Boom Boom (2005)
Ishq Vishk (2003)
Raghu More (2003)

Komentari