Laura Flores - Sapunice | Sapunice
Laura-Flores-Regina

Laura Flores

Rođendan: 23. 8. 1963.

Znak: Lav

Laura Flores meksička je glumica rođena 23.8.1963. godine u gradu Reynosa. Kako dolazi iz glumačke obitelji, karijeru je započela već u 14. godini pjevajući u bendu “Hermanos Y Amigos”. Nakon toga upisuje tečaj glume, što joj se vratilo glumačkim debitiranjem u španjolskoj seriji “El Combate”. Nakon toga nastupa u mnogim serijama, pritom ne zapostavljajući i muzičku karijeru, te izdaje i nekoliko glazbenij CD-a. Trenutno živi u Meksiku sa mužem i troje djece.

Filmografija:

Mundo de fieras (2006)
Armando Manzanero: Gracias por tu musica (2006)
Bajo el mismo techo (2005)
Piel de otono (2004)
Hoy (2003)
La Decada furiosa (2003)
Complices al rescate (2002)
Carita de angel (2001)
Siempre te amare (2000)

Tres mujeres (1999)
Cuento de Navidad (1999)
Gotita de amor (1998)
El Alma no tiene color (1997)
El Vuelo del aguila (1996)
Marisol (1996)
La Rueda de la fortuna (1995)
Al derecho y al derbez (1995)
El Amor tiene cara de mujer (1994)
Mujer, casos de la vida real (1994)
Los Temerarios (1993)
Dos Fantasmas Sinverguenzas (1993)
Clarisa (1993)
La Picara sonadora (1991)
Comando marino (1990)
Mi pequena Soledad (1990)


Ave Fenix (1986)
Los Anos pasan (1985)
Bestia nocturna (1985)
Siempre en domingo (1984)
Tú eres mi destino (1984)
Juntos (1984)
Los Anos felices (1984)
Preparatoria (1983)
En busca del paraiso (1982)
El Derecho de nacer (1981)
Noche a noche (1980)
El Combate (1980)

Komentari