Laura Prepon - Sapunice | Sapunice
Laura-Prepon

Laura Prepon

Rođendan: 7. 3. 1980.

Znak: Ribe

Laura Prepon je američka glumica rođena 7.3.1980. godine u New Jerseyu kao najmlađe od petero djece.

Kako je odmalena obožavala plesati, pohađala je satove baleta. Osim plesa, velika strast su joj i konji.

Nakon što je studirala glumu, ova glumica rusko-irskog podrijetla neko je vrijeme radila i kao model, no proslavila se ulogom otkačene Donne u humorističnoj seriji Lude 70-e.

U serijalu Ulica sjećanja (October Road) Laura glumi Hannah Daniels, mladu ženu koja je cijelo desetljeće čekala da joj se vrati voljeni muškarac.

Filmografija:

The Girl on the Train (2016)
Orange Is the New Black (2013)
The Kitchen (2012)
Men at Work (2012)
Are You There, Chelsea? (2012)
Lay the Favorite (2012)
Neighbros (2011)
The Killing Game (2011)
Love Bites (2011)
Castle (2011)
House M.D. (2010)
Medium (2010)
How I Met Your Mother (2009)
In Plain Sight (2009)
How I Met Your Mother (2009)
October Road (2007)
The Chosen One (2007)
That '70s Show (2006)
Karla (2006)
Come Early Morning (2006)
Romancing the Bride (2005)
American Dad! (2004)
King of the Hill (2004)
The Pornographer: A Love Story (2004)
Lightning Bug (2004)
Slackers (2002)
Southlander: Diary of a Desperate Musician (2001)

Komentari