Laura Vandervoort - Sapunice | Sapunice
Laura_Vandervoort

Laura Vandervoort

Rođendan: 22. 10. 1984.

Znak: Vaga

Laura Vandervoort je kanadska glumica rođena 22.10.1984. godine u Ontariju.

Njezin rođak je proslavljeni kanadski glumac Gordon Pinsent. Laura je pohađala ‘York University’ i to studij psihologije i engleskog jezika.

Najpoznatija je po ulozi Supermanove sestrične u seriji ‘Smallville’ . U njezin glumački opus spadaju uloge u serijama ‘Falcon Beach’  i ‘CSI’. Nominirana je za nagradu Young Artist za ulogu u televizijskom filmu ‘Mom’s Got a Date with a Vampire’.

Laura posjeduje crni pojas drugog dana u karateu.

Filmografija:

The Entitled (2011)
Family Guy (2010)
Riverworld (2010)
V (2009)
Damage (2009)
The Jazzman (2009)
Into the Blue 2: The Reef (2009)
Out of Control (2009)
Smallville (2007)
CSI: Las Vegas (2007)
The Lookout (2007)
The Dresden Files (2007)
Troubled Waters (2006)
Sue Thomas: F.B.Eye (2005)
Falcon Beach (2005)
72 Hours: True Crime (2005)
Instant Star (2004)
Doc (2004)
Prom Queen: The Marc Hall Story (2004)
The Gavin Crawford Show (2002)
Mutant X (2001)
Mom's Got a Date with a Vampire (2000)
Alley Cats Strike (2000)
Twice in a Lifetime (2000)
Are You Afraid of the Dark? (2000)

Penny's Odyssey (1999)
Goosebumps (1997)

Komentari