Lucia Verissimo - Sapunice | Sapunice
Lucia-Verissimo-Gil

Lucia Verissimo

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Brazilska glumica rođena je 11. 7. 1958. u Rio de Janeiru. Kćer je poznatog glumca Severina Filha. 1983 i 1988. slikala se za brazilsko izdanje Playboya.

Filmografija:

America (2005)
Esperanca (2002)
Uga Uga (2000)

Andando Nas Nuvens (1999)
Voce Decide (1999)
O Homem Nu (1997)
Cara e Coroa (1995)
As Feras (1995)
Agosto (1993)
Despedida de Solteiro (1992)
O Sorriso do Lagarto (1991)
Araponga (1990)
Delegacia de Mulheres (1990)

O Cometa (1989)
O Salvador da Patria (1989)
Mandala (1987)
Roda de Fogo (1986)
Santa Marta Fabril (1984)
Jeitosa, Um Assunto Muito Particular (1984)
Champagne (1983)
Parabens pra Voce (1983)
Um Casal de 3 (1982)
Os Imigrantes (1981)
A Mulher Sensual (1981)
Filhos e Amantes (1981)
Marina (1980)

Komentari