Luke Ward Wilkinson - Sapunice | Sapunice
Luke_Ward_Wilkinson

Luke Ward Wilkinson

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Luke Ward Wilkinson je britanski dječji glumac rođen 1992. godine.

Bio je glavni glumac u BBC-oj  TV seriji “Beautiful People” u kojoj je glumio Simona  Doonana. Također glumi u popularnoj seriji “Wild at Heart” ulogu Evana Trevaniona, u ITV drami “Sharpe’s Peril” i Thomasa McDowella u “The Christmas Miracle of Jonathan Toomey”.

Luke pripada kompaniji mladih glumaca, poznatijih kao “Whizz Kids”, a trenutno pohađa “Parkside Community College” u Cambridgeu.

Filmografija:

Beautiful People (2008)
Sharpe's Peril (2008)
Love Does Grow on Trees (2008)
Wild at Heart (2006)
The Christmas Miracle of Jonathan Toomey (2007)
The Secret of Eel Island (2005)

Komentari