Maite Perroni - Sapunice | Sapunice
Maite-Perroni

Maite Perroni

Rođendan: 3. 3. 1983.

Znak: Ribe

Maite Perroni je meksička glumica i pjevačica Maite Perroni rođena 3.3.1983. godine u Mexico Cityju.

Djetinjstvo je provela u Guadalajari, nakon čega je na Televisa’s Centro de Educacion Artistica studirala glumu.

Međunarodnu popularnost stekla je kao članica grupe RBD, a glumački debi ostvarila je ulogom tinejdžerice u telenoveli Rebelde. Godine 2008., nakon raspada benda snimila je tri pjesme za telenovelu ‘Oprezno s anđelom’ i “Moj grijeh”.

Nakon što je razvrgnula zaruke s Guidom Larisom, novinari su je povezivali s Williamom Levyjem, glumcem s kojim glumi u Oprezno s anđelom, što je ona odlučno zanijekala. Osim što glumi i pjeva, Maite Perroni bavi se i manekenstvom, a 2007. godine napravljena je i verzija lutke Barbie s njezinim likom.

Maite je u vezi s pjevačem i glumcem Mane De La Parrom.

Filmografija:

Antes muerta que Lichita (2015)
Un gallo con muchos huevos (2015)
Selección canina (2015)
The Stray Cat (2014)
El Arribo de Conrado Sierra (2012)
Cachito de cielo (2012)
Triumpho Del Amor (2010)
Mujeres Asesinas 3 (2010)
Mi pecado (2009)
Cuidado con el angel (2009)
RBD: La familia (2007)
Rebelde (2006)
La energia de Sonricslandia (2005)

Komentari