Maja Noveljić - Romčević - Sapunice | Sapunice
Maja Noveljic

Maja Noveljić – Romčević

Rođendan: 6. 5. 1966.

Znak: Bik

Maja Noveljić – Romčević je crnogorska glumica rođena je 6.5.1966. godine u Podgorici.

Maja Noveljić – Romčević kao mala plesala je balet u baletnoj školi u Podgorici, a već s osam godina dobila je ulogu u dječjem serijalu “Jole, Jole”. Otac Tomislav bio je sudac, a majka Milanka sekretar u Zavodu za školstvo.

Tri godine mlađi brat Srđan radi kao kreativni direktor u timu pjevača Željka Joksimovića.

Nakon završetka snimanja Ljubavi u zaleđu, vratila se u Beograd svom četiri godine starijem suprugu Nebojši Romčeviću (s kojim se vjenčala rujnu 1997.), piscu i profesoru na Fakultetu dramskih umetnosti, te šestogodišnjem sinu Nikoli, s kojima se tijekom šestomjesečnog “rada u inozemstvu” viđala vrlo rijetko.

Maja Noveljić – Romčević uživa u svakodnevnici i običnim stvarima: šetnjama, ispijanju kavica s prijateljima, igranju sa sinom…

Filmografija:

Ljubav u zaleđu (2005)
Stižu dolari 2 (2005)
Stižu dolari (2004)
Paradoks (2004)
Metla bez drške 5 (2001)

Rođeni sutra (1997)

Komentari