Marcelo Bouquet - Sapunice | Sapunice
Marcelo-Bouquet-Simon-Guer

Marcelo Bouquet

Rođendan: 4. 10. 1963.

Znak: Vaga

Marcelo Bouquet je urugvajski glumac roðen 4.10.1963. godine u gradu Montevideo.

1989. godine dobiva nagradu udruženja meksičkih novinara za komičara godine za ulogu u seriji “Simplemente”.

Filmografija:

Decisiones (2007)
La Tormenta (2005)
La Madrastra (2005)
La Mujer en el espejo (2004)
Historias y testigos: Propriedad privada (2004)
Historias y testigos: Asesino de la galeria (2004)
Historias y testigos: Ni una muerta mas (2004)
Como Pedro por su casa (2003)

El Diario de Daniela (1999)
La Usurpadora (1998)
Mas alla de la usurpadora (1998)
María Isabel (1997)
El Premio mayor (1995)
Marimar (1994)
El Dirigible (1994)
El Abuelo y yo (1992)

Simplemente Maria (1989)

Komentari