Marco Mendez - Sapunice | Sapunice
Marco_Mendez

Marco Mendez

Rođendan: 1. 10. 1976.

Znak: Vaga

Marco Mendez je meksički glumac rođen 1.10.1976. godine u gradu Uruapan.

Puno ime mu je Marco Anibal Mendez Ramirez.

Od 1999.-2001. godine studira arhitekturu na Tecnologico Instituto de Estudios Superiores de Occidente, no u petom semestru prekida studuj i započinje glumačku karijeru.

Prvu ozbiljniju ulogu ostvario je u telenoveli Las Vías del amor producenta Emilia Larrosa. Ipak, najzapaženiju ulogu ostvaruje u telenoveli La Verdad oculta 2006. godine.

Filmografija:

Querida enemiga (2008)
Muchachitas como tu (2007)
Ugly Betty (2006)
La Verdad oculta (2006)
Contra viento y marea (2005)
Rubi (2004)
Mujer de madera (2004)
Amar otra vez (2004)
Rubi (2004)
Blind Heat (2002)
Las Vias del amor (2002)
Salome (2001)

Komentari