Maria Fernanda Yepes - Sapunice | Sapunice
Maria_Fernanda_Yepes

Maria Fernanda Yepes

Rođendan: 23. 12. 1980.

Znak: Strijelac

Maria Fernanda Yepes je kolumbijska glumica rođena 23.12.1980. godine u Medellinu.

Karijeru je počela kao model i to u dobi od 14 godina. Studirala je psihologiju, sociologiju i novinarstvo.

Pojavila se na listi najseksi modela za kupaće kostime tri godine zaredom (2007.-2009.godine).

U vezi je s Arapom Bethkeom glumcem kojeg gledatelji Doma TV-a mogu gledati u seriji ‘Plamen ljubavi’.

Filmografija:

La Teniente (2012)
Lynch (2012)
Mentes en shock (2011)
Rosario Tijeras (2010)
Sin senos no hay paraíso (2008)
Pura sangre (2007)

Komentari