Mariana Seoane Garcia - Sapunice | Sapunice
Mariana-Seoune

Mariana Seoane Garcia

Rođendan: 10. 6. 1976.

Znak: Blizanci

Mariana Seoane Garcia je meksička glumica, model i pjevačica rođena 10.06.1976. godine u Paracuaru.

Marianina je majka argentinka a otac meksikanac i oboje su bili zabavljači pa je tako i Mariane pokazala zanimanje za zabavljača od malih nogu. Počela je sa pjevanjem i glumom profesionalno još kao tinejđer. To joj je osiguralo slavu u zemljama Latinske amerike još u ranoj dobi.

1995. godine Mariane debitira u Telelvisinoj telelnoveli “Retrato de Familia”. Tijekom iste i iduće godine glumi u raznim serijama kao što su ” Los Hijos de Nadie”, “Cancion de Amor”. Karijeru je nastavila 1997. godine kada je snimila “Mi pequena Traviesa” a zatim uzima dvije godine pauze od snimanja telelnovela.

Na male ekrane vraća se 1999. godine ulogama u sapunici “Amor Gitano” i “Tres Mujeres”. 2001. godine debitira u komediji “Disenador, Ambos Sexos” gdje glumi modnog designera. Svoju drugu glavnu ulogu u sapunici dobiva 2003. godine u Venevision-ovoj “Rebeca Linares”. Nako toga nastupa u nekoliko telenovela.

Svoj prvi nosač zvuka objavljuje 2004. godine pod nazivom “Une Nina Buena ” koji je dosegao 42. mjesto na “Top Latin Billboard” listi albuma. Drugi album objavljuje godinu kasnije naziva “La Nina Buena”. Zadnji je album objavila 2007. godine  pod nazivom “Mariana de esta festa … atrevete”.

Od 2006. godine glumi u poznatoj telelnoveli “Ružna ljepotica” kao Karla. Na kraju 2007. godine Seoane personificira zlo negativca Juana Osoria u telenoveli “Tormenta en el Paraiso”.

Filmografija:

Mar de amor (2010)
Los simuladores (2009)
Manana es para siempre (2008)
Tormenta en el paraiso (2007)
The Prettiest Ugly Girl (2006)
Feliz Navidad (2006)
Rebeca (2003)
Disenador ambos sexos (2001)
Atrevete a olvidarme (2001)
Amor gitano (1999)
Tres mujeres (1999)
Mi pequena traviesa (1997)
Cancion de amor (1996)
Los hijos de nadie (1996)
Retrato de familia (1995) Kratki životopis:

Mariana Seoane Garcia je meksička glumica, model i pjevačica rođena 10.06.1976. godine u Paracuaru.

Marianina je majka argentinka a otac meksikanac i oboje su bili zabavljači pa je tako i Mariane pokazala zanimanje za zabavljača od malih nogu. Počela je sa pjevanjem i glumom profesionalno još kao tinejđer. To joj je osiguralo slavu u zemljama Latinske amerike još u ranoj dobi.

1995. godine Mariane debitira u Telelvisinoj telelnoveli "Retrato de Familia". Tijekom iste i iduće godine glumi u raznim serijama kao što su " Los Hijos de Nadie", "Cancion de Amor". Karijeru je nastavila 1997. godine kada je snimila "Mi pequena Traviesa" a zatim uzima dvije godine pauze od snimanja telelnovela.

Na male ekrane vraća se 1999. godine ulogama u sapunici "Amor Gitano" i "Tres Mujeres". 2001. godine debitira u komediji "Disenador, Ambos Sexos" gdje glumi modnog designera. Svoju drugu glavnu ulogu u sapunici dobiva 2003. godine u Venevision-ovoj "Rebeca Linares". Nako toga nastupa u nekoliko telenovela.

Svoj prvi nosač zvuka objavljuje 2004. godine pod nazivom "Une Nina Buena " koji je dosegao 42. mjesto na "Top Latin Billboard" listi albuma. Drugi album objavljuje godinu kasnije naziva "La Nina Buena". Zadnji je album objavila 2007. godine  pod nazivom "Mariana de esta festa ... atrevete".

Od 2006. godine glumi u poznatoj telelnoveli "Ružna ljepotica" kao Karla. Na kraju 2007. godine Seoane personificira zlo negativca Juana Osoria u telenoveli "Tormenta en el Paraiso".

Komentari