Mariana Torres - Sapunice | Sapunice
Mariana-Torres

Mariana Torres

Rođendan: 2. 12. 1985.

Znak: Strijelac

Mariana Torres je meksička glumica rođena 2.12.1987. godine u Leonu.

Već sa svojim prvim glumačkim angažmanom Marianna je dobila glavnu ulogu 2004. godine i to u seriji ‘Vuelveme a Querer’ u ulozi Belinde.

Živi u Miamiju, a osim Zamke snimila je još nekoliko telenovela među kojima su ‘Pecados Ajenos’ te ‘Sacrificio de Mujer’ 2010. godine.

Filmografija:

Vuelveme a querer (2009)
Other People's Sins (2007)
The Mudboy (2007)
Acorralada (2006)
Olvidarte jamas (2006)
Las vecinas (2006)
Belinda (2004)
Dos chicos de cuidado en la ciudad (2003)
Por ti (2002)
Como en el cine (2001)

Komentari