Marija Borić - Sapunice | Sapunice
Marija-Boric

Marija Borić

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Marija Borić je hrvatska glumica rođena 1980. godine u Zagrebu gdje je i 2008. godine diplomirala na Akademiji dramske umjetnosti.

Osim u kazališnim predstavama, Marija se pojavljuje i u TV-serijama (npr. CimerFraj, Bitange i princeze) te na filmu (Moram spavat’ anđele).

U seriji Najbolji dani Marija Borić je dobila ulogu Rankove zaručnice Zrinke Lotar, pomalo razmažene ljepotice iz dobrostojeće obitelji kojoj je najveći životni cilj – udaja.

Filmografija:

Najbolje godine (2009)
Gdje pingvini lete (2008)
Ponos Ratkajevih (2007)
Cimmer fraj (2006)
Moram spavat', anđele (2007)
Za naivne dječake (2007)
Nad lipom 35 (2006)
Ljubav u zaleđu (2006)
Bitange i princeze (2005)

Komentari