Mario Cimarro - Sapunice | Sapunice
Mario-Cimarro

Mario Cimarro

Rođendan: 1. 6. 1971.

Znak: Blizanci

Mario Antonio Cimarro Paz je kubanski glumac rođen 01.06.1971. godine u Havani.

Mario se proslavio ulogama robusnog zavodnika u sapunicama. Svoj san da postane glumac ostvario je odlaskom u Mexico. Studirao je glumu kod poznatih stručnjaka kao što su Adrian Barraz i Sergio Jimenez. Nakon što je diplomirao dramu, počeo je potragu za ulogama koje bi mu omogućile da napreduje kao glumac. Uskoro su mu se nudile prilike u raznim zemljama pa je Mario odputovao u Argentinu, Venezuelu i Kolumbiju gdje je redom radio sa poznatim piscima, redateljima i producentima.

Nemilosrdan u usavršavanju, 2007. godine odlazi u Los Angeles i pojavljuje se u nekoliko filmova od kojih valja spomenuti “Rockaway”. Glumio je kao glavni glumac u sapunicama “Pasion de Gavilanes”, “El cuerpo del deseo”, “Amor Latino”, “La Casa en la Playa” i “La Traicion”, a pojavio se i u filmu “Romeo i Julija” s Leonardom di Capriom.

Trenutačno živi u Kolumbiji, gdje je i postao planetarno poznat glumeći u tamošnjim sapunicama. Ima psa njemačkog ovčara po imenu Mambo kojega smatra svojim sinom.

Filmografija:

Los herederos del Monte (2011)
Mar de amor (2009)
La traicion (2008)
Puras joyitas (2007)
Rockaway (2007)
El cuerpo del deseo (2005)
Pasion de gavilanes (2003)
Gata salvaje (2002)
Mas que amor, frenesi (2001)
Amor latino (2000)
La casa en la playa (2000)
La usurpadora (1998)
La mujer de mi vida (1998)
Gente bien (1997)
Romeo + Juliet (1996)
Sentimientos ajenos (1996)
Cancion de amor (1996)
Managua (1996)
Acapulco, cuerpo y alma (1995)
La traicion (1983)

Komentari