Marko Čabov - Sapunice | Sapunice
Marko-cabov-Nikola-Bencic

Marko Čabov

Rođendan: 21. 8. 1976.

Znak: Lav

Marko Čabov rođen je 21.8.1976. godine u Zagrebu, gdje završava srednju grafičku školu te nastavlja s radom u struci kao privatni poduzetnik u obiteljskoj tvrtki. Za to vrijeme paralelno se bavio manekenstvom, nosio revije za sve značajnije modne kuće i postao poznato lice s reklama. 1999. Marko Čabov na izboru za Mistera Zagreb-a osvojio je titulu prvog pratioca, a 2000. na izboru Best Models bio je drugi pratilac.

Manekenstvo ga je odvelo u Milano. Boravak u tom modnom središtu za njega je bogato životno iskustvo zahvaljujući kojem je mnogo naučio o modnom businessu, a stekao je i brojna prijateljstva.

Marko Čabov od pete godine aktivno se bavi sportom. Počeo je 1981. godine s gimnastikom u klubu “Partizan”, a od 1989. igrao je košarku za klubove Novi Zagreb i Cibona. 1994. pođeo se aktivno baviti atletikom i postizati zapažene rezultate: državni viceprvak na 110 s preponama, drugi na državnom natjecanju u skoku s motkom i drugi u višeboju.

Bavio se i plesom, nastupio u predstavi “Igre” redateljice S. Slive, plesnog ansambla Apsolutni pokret. Od 2001. se bavi jogom (“joga u svakodnevnom životu”), otkada je i vegetarijanac.

U Zabranjenu ljubav dolazi početkom 2006. godine.

Filmografija:

Zabranjena ljubav (2006)

Komentari