Marlene Favela - Sapunice | Sapunice
Marlene-Favela

Marlene Favela

Rođendan: 5. 8. 1976.

Znak: Lav

Marlene Favela je meksička glumica rođena 05.08.1976. godine u Santiago Papasquiaru.

Voli glumu, a široj javnosti poznata je po ulogama u sapunicama. Upisala je i završila studij Centro de Educacion Artistica de Televisa u meksičkom glavnom gradu. U međuvremenu se okušala kao model za Avon, Coca Colu i Sears.

Što se tiče glume, među njenim prvim ulogama bile su one u serijama “La Intrusa” i “La Casa en la Playa”. U 2002. glumila je i u seriji “Gata salvaje”, dok je njen sljedeći veliki nastup bio u seriji “Contra viento y Marea” u 2005. godini. Također je poznata po ulogama u popularnim serijama „Zorro“ te  „Ugly Betty“, a imala je priliku zaigrati i u filmu Dominikanske Republike pod nazivom „Playball“.

Filmografija:

Los herederos del Monte (2011)
Playball (2008)
Species: The Awakening (2007)
Amor sin maquillaje (2007)
Zorro: La espada y la rosa (2007)
Ugly Betty (2006)
Contra viento y marea (2005)
Rubi (2004)
Velo de novia (2003)
Gata salvaje (2002)
Entre el amor y el odio (2002)
Navidad sin fin (2001)
La intrusa (2001)
Carita de angel (2000)
La casa en la playa (2000)
DKDA: Suenos de juventud (2000)
Infierno en el Paraiso (1999)
Por tu amor (1999)
Mujeres enganadas (1999)

Komentari