Martin Karpan - Sapunice | Sapunice
martin_karpan

Martin Karpan

Rođendan: 3. 6. 1974.

Znak: Blizanci

Carlos Martin Karpan je argentinski glumac rođen 03.06.1974. godine u Buenos Airesu.

Ovaj odlični glumac telenovela, karijeru na TV je započeo već 1996 godine u argentinskom filmu Flores Amarilla en la Ventana (Žuto cvijeće na Prozoru). Iste godine glumi u svojoj prvoj telenoveli Sueltos.

Između 1997 i 2002 godine pojavio se u nekoliko argentinskih telenovela kao što su Como vos y yo, Primicias, Amor Latino i Maximo corazon.

Svoj najzapaženiji TV nastup je imao u seriji EL Autentico Rodrigo Leal, zbog koje se morao privremeno preseliti u Kolumbiju. Za vrijeme snimanja upoznao je svoju sadašnju suprugu, kolumbijsku glumicu Carolinu Gomez, kojoj je to bilo prvo glumačko iskustvo.

Nakon toga snima još nekoliko uspješnih telenovela.

Filmografija:

Kdabra (2009)
El rostro de Analia (2008)
Nuevo rico, nuevo pobre (2007)
La viuda de Blanco (2006)
El cuerpo del deseo (2005)
Te voy a ensenar a querer (2004)
El autentico Rodrigo Leal (2003)
Maximo corazon (2002)
Y donde esta el bebe? (2002)
Amor latino (2000)
Los buscas de siempre (2000)
Primicias (2000)
Calientes (2000)
Signos (2000)
No muertos (1999)
Como vos & yo (1998)
Gasoleros (1998)
La nocturna (1998)
Momentos robados (1997)
De corazon (1997)
Sueltos (1996)
Flores amarillas en la ventana (1996)

Komentari