Massimo Bulla - Sapunice | Sapunice
Massimo-Bulla

Massimo Bulla

Rođendan: 30. 4. 1971.

Znak: Bik

Massimo Bulla je talijanski glumac i model rođen 30.04.1971. u gradu Busto Arsizio (predgrađu Varesea).

Massimo Bulla u sedamnaestoj godini, studirajući glumu, nastupa u kazališnim predstavama Romeo i Julija (redatelj Borsieria) i Donna di piacere (redatelj Agliotija). U osamnaestoj primjećuju ga producenti reklamne agencije i nude mu ulogu u reklami proizvoda od krumpira. Iako nije imao namjeru postati model (čak je i mislio da su nazvali krivi broj), ideja mu se svidjela i prihvaća je kao dodatni izvor zarade.

Iako je bio sramežljiv pred kamerama, reklamni spot je prošao jako dobro, pa su ga kasnije počele zvati i druge agencije. To mu je omogućilo da radeći kao model proputuje svijet (Japan, Brazil, Španjolska) stekne dragocjena iskustva (kao npr. tečaj sambe u Rio de Janeriou) i poznanstva (radeći za Gianfranco Ferrea, Krizia i Armania kao model).

Massimo prvu filmsku ulogu dobiva u filmu Come mi vuoi sa Monicom Bellucci i Vincentom Casselom.

Oženjen je sa Michelom s kojom ima sina Tommasa i kćeri Beatrice i Benedettu, a obitelj smatra svojim najvećim postignućem.

Filmografija:

Don Matteo (2011)
Un medico in famiglia (2009)
Incantesimo 10 (2008)
Incantesimo 9 (2007)
Cento vetrine (2001)

Volare! (1997)
Panarea (1997)
Come mi vuoi (1996)

Komentari