Mauricio Aspe - Sapunice | Sapunice
Mauricio-Aspe

Mauricio Aspe

Rođendan: 25. 7. 1973.

Znak: Lav

Mauricio Aspe je meksički glumac rođen je 25.7.1973. godine u Mexicu.

Puno ime mu je Edgar Mauricio Aspe Lopez, a visok je 190 cm.

Umjetničku karijeru započinje već u šestoj godini kao dječiji maneken. U dvanaestoj prestaje sa manekenstvom i počinje ga zanimati gluma. U sedamanaestoj upisuje glumačku školu Televisa, gdje upoznaje svoju najveću ljubav Margaritu Magana (s kojom se i oženio 4.12.1999.).

Mauricio Aspe prvu glumačku ulogu ostvaruje u telenoveli Maria la del Barrio (1996) u kojoj mu je partnerica bila poznata meksička pjevačica Thalia.

Obožava skijanje, surfanje internetom i gledanje filmova. Kći Shakti (rođena ožujku 2000 godine u Meksicu) dobila je ime po Indijanskoj božici. Velik je prijatelj i obožavatelj modnog gurua Giorgio Armanija

Mauricio Aspe trenutno živi u Meksicu.

Filmografija:

Cuidado con el angel (2008)
Querida enemiga (2008)
Madre Luna (2007)
Las Dos caras de Ana (2006)
Mi vida eres tu (La voz del amor) (2006)
La Madrastra (2005)
Amarte es mi pecado (2004)
Entre el amor y el odio (2002)
Carita de angel (2001)
Por un beso (2000)
Casa en la playa, La (2000)
Primer amor... a mil por hora (2000)

Por tu amor (1999)
Cuento de Navidad (1999)
Que nos pasa (1999)
Preciosa (1998)
Amada enemiga (1997)
La Culpa (1996)
Azul (1996)
Maria la del Barrio (1995)
Agujetas de color de rosa (1994)

Komentari